ENG SRB
2Checkout.com is a worldwide leader in online payment services
RSS
BRZA PRETRAGA
Novo ćirilično izdanje!
VREME ISPORUKE
Vreme isporuke brzom poštom
24h - 48h
***
Standardna pošta se šalje
nakon vaše uplate na tekući
račun, a knjigu dobijate
u roku od nekoliko dana.
OBLASTI
BESPLATNA DOSTAVA
Za narudžbine veće od
2.900,00 rsd
besplatna dostava
srandardnom poštom
u Srbiji.
Oblast: DOMAćI ROMANI
Čaršija njuz Slobodan Stojićević

Čaršija njuz

,,Posle svoga reporterskog uzleta, Stojićević je došao na ideju da u matičnom listu Politika piše o onome što druge novine pišu. Ako štampa, po svom opredelenju, sebi dozvoljava da svima i svakome popuje ili soli pamet, hajde da vidimo kako ona obavlja ovaj delikatan posao. A njegov izbor je atraktivna, takozvana žuta štampa...
Carstvo graničnog Vasilije Milnović

Carstvo graničnog

Književnoistorijski i društveni kontekst nekolikih književno-kulturoloških teorija na modelu poetičkih karakteristika i novina pesništva Rastka Petrovića.
Čipkana jastučnica Zorica Arsić Mandarić

Čipkana jastučnica

Prizivajući i najskrivenija sećanja, još nije mogla da dokuči kako da ukroti strahove od života a da ne izgubi vreme za življenje.Razlistavala se od prvih pamćenja koja to možda i nisu mogla biti, nego san što se na javi ponavlja kad je čovek najzapitaniji.
Cirkus Columbia & Ništa sljezove boje Ivica Đikić

Cirkus Columbia & Ništa sljezove boje

Prvi roman Feralovca Ivice Đikića po kojem je Danis Tanović 2010. godine snimio istoimeni film. Roman je osvojio tuzlansku književnu nagradu „Meša Selimović“ i od mnogih kritičara je svrstan među najbolje priče o bosanskom mentalitetu u ratnim i posleratnim godinama.
Čistač Angelina Petrović

Čistač

Dragoljub Lune Simonović: Ne poričem sopstvenu kritičarsku hrabrost tvrdnjom da je Angelina Petrović nadmašila Sidni Šeldona.
Constantine’s Crossing Dejan Stojiljković

Constantine’s Crossing

World War II, the sleepy little town of Niš in southern Serbia, occupied by the Nazis. Field Commander Otto von Fehn has to cope with one headache after another: too many troops and not enough support or supplies, the backward locals who are ignoring their German occupiers and killing each other in a brutal civil war involving at least three different factions, and now the Ahnenerbe has sent one of its experts to meddle in the excavations of a nearby ancient Roman settlement.
Čovek fuzija Nikola Mišić

Čovek fuzija

Tužni glas Tima Sleta je dolazio iz šarenog džuboksa koji se nalazio prekoputa dugačkog drvenog šanka. Između njih su se sabila četiri stola i mala bina na čijoj sredini je teškom mukom održavao ravnotežu ikrivljeni i prašnjavi mikrofon.
Čovek koji je ostao bez senke Rade Savić

Čovek koji je ostao bez senke

Kniga "Čovek koji je ostao bez senke" kroz kolektivno nesvesno i arhetipski zaključane simbole obraća se onom univerzalno ljudskom u nama. Jungovsko raščlanjivanje stvarnosti, alhemičarska smelost. Autor nas jasnim, poetičnim jezikom, na izuzetno iskren i ličan način vodi na put kojim se ide samo jednom.
Crna kutija - utopija o naknadnoj stvarnosti Vladislav Bajac

Crna kutija - utopija o naknadnoj stvarnosti

Označen u podnaslovu kao „utopija o naknadnoj stvarnosti“, roman pokazuje nesvakidašnju aktuelnost, usredsređenost na neka od najvažnijih pitanja savremenosti, kao i samosvesno istraživanje konkretnih i prepoznatljivih crnih tačaka moderne evropske istorije.
Crni Đavo crveni rep Brana Crnčević

Crni Đavo crveni rep

Brana Crncevic (1933) ogledao se do sada u gotovo svim knjizevnim zanrovima. Pesnik i pripovedac, dramski pisac, pisac za decu i lako prepoznatljivi srpski satiricar objavio je vise knjiga pripovedaka i pesama i satiricnih zapisa.
Strana:  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  >>  kraj
SADRŽAJ KORPE
 
ČLANOVI KLUBA
e-mail:
password:
Registrovani članovi kluba ostvaruju dodatni popust.
Preporuka!
Najnovije
Na popustu
Najlepši poklon
NEWSLETTER
Ukoliko želite da Vas obaveštavamo o novim knjigama u našoj ponudi i akcijskim sniženjima,
prijavite se:
e-mail:
Uspešno dodato u korpu.

Pregledaj korpu     Nastavi kupovinu
Dubljanska 47, Beograd | tel/fax: +381 11 344 99 66, 344 99 67, 344 99 68 | mob.tel: +381 63 31 32 30
ceebp   bibliodyssey   narodna biblioteka srbije   next page
2018 Bookbridge | dB engine & sotware: LatiCOM Software